Isnin, Oktober 05, 2009

nak cuba ke.....!
Langkah Pertama Pulihkan Tenaga Batin.


Ini ada satu peluang baik kepada mereka yang menghadapi masalah lemah tenaga batin terutama di kalangan suami. Perkara seperti ini sering dihadapi oleh para suami.

Langkah pertama yang harus anda lakukan adalah dengan menyediakan kacang kuda sebanyak 7 biji setiap kali makan. Waktu yang seelok-eloknya ialah pagi selepas bersarapan.

Apa yang anda harus lakukan ialah membaca ayat bismillah, surah al-Falaq dan selawat nabi sebanyak 7 kali.

Kemudian hembus kacang kuda yang hendak dimakan itu. Amalkan selama 99 pagi.

Selain dari itu anda juga dikehendaki membaca "Allah-hu-yakubu-kuliha-saiin" setiap kali sembahyang 5 kali. Ini adalah sebagai memberikan ketahanan tapi dengan syarat menggunakannya cara yang halal.

Pantangnya semasa mengamalkan hendaklah mengelakkan dari minum minuman keras, merokok, dilarang membuang air kecil secara berdiri, minum berdiri, memuaskan nafsu sama ada onani mahu pun liwat dan setiap kali bersetubuh dilarang membasuhnya buat beberapa jam.

Anda juga digalakkan banyak minum air masak kerana cara ini adalah sesuai diamalkan. Bila semuanya anda turuti pasti akan mendapat nikmatnya bersama-sama isteri tanpa ragu-ragu lagi.


* artikel ini aku ambil dari akhbar tabloid "Bacaria" lama dulu, sekitar tahun 1994. aku tak pernah mencuba pun sebab susah nak cari kacang kuda dan setiap pagi pulak tu. kalau ada sesiapa yang nak mencuba bolehlah. baru boleh tahu dia punya keberkesanannya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan